Contact opnemen

Vragen of opmerkingen?

Vul het onderstaande contactformulier in en we proberen er zo spoedig mogelijk bij je op terug te komen. Je kunt ons ook rechtstreeks een mail sturen of bellen.

Selecteer over welk onderwerp het gaat 
Bedankt voor je inzending! ✅

We komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Sorry, er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Adres

Grote Markt 18
8011 LW Zwolle

Contactgegevens

038 421 2512
info@academiehuis.nl

Bereikbaarheid

Parkeren

Parkeerplaats Emmawijk, Emmawijk
Vanaf de parkeerplaats is het 9 minuten lopen naar de kerk. Je volgt Emmawijk richting de binnenstad. Je loopt langs de stadsgracht. Sla linksaf de Nieuwe Havenbrug over en loop rechtdoor de Luttekestraat in. Blijf de Luttekestraat volgen tot je aan je rechterhand de Grote Kerk ziet. Als je voorbij de kerk rechtsaf slaat, ligt de hoofdingang aan je rechterhand.

Parkeerplaats Burgemeester Van Roijensingel
Vanaf de parkeerplaats is het 8 minuten lopen. Je loopt richting stadsgracht en gaat rechtsaf. Ga linksaf de Sassenpoortbrug over en sla linksaf ronder de Sassenpoort door. Loop rechtdoor via de Sassenstraat. Bij het Bethlehemsekerkplein ga je rechtsaf en vervolg je de route via de Sassenstraat. Vlak voor de kerk slaat je rechtsaf en direct linksaf na de kerk. Je ziet de hoofdingang aan je linkerhand liggen.

Q-Park (Maagjesbolwerk), Maagjesbolwerk 54
Vanaf deze parkeergarage is het 4 minuten lopen naar de kerk. Als je de garage uit komt loop je over de Melkmarkt. Je komt uit op de Grote Markt, waar  de hoofdingang van de Grote Kerk aan je rechterhand ligt.

Te voet

Vanaf NS-station Zwolle is het 12 minuten lopen naar de kerk. Neem uitgang Centrum en loop richting centrum via de Stationsweg. Bij de stadsgracht ga je linksaf. Je loopt nu langs de gracht via de Burgemeester Van Roijensingel. Sla rechtsaf de Nieuwe Havenbrug over en loop rechtdoor de Luttekestraat in. Blijf de Luttekestraat volgen tot je aan je rechterhand de kerk ziet. Als je voorbij de kerk rechtsaf slaat zie je de hoofdingang aan je rechterhand liggen.

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

De Grote Kerk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een invalidentoilet aanwezig.