Steun Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Wat fijn dat je ons wilt steunen!

Hier vind je alle mogelijkheden om bij te dragen aan het behoud van dit grootste rijksmonument in de stad. Ā Alleen met jouw steun kunnen we de ambities van het Academiehuis realiseren als het bruisende overdekte plein van Zwolle.
Jouw bijdrage is belangrijk en zeer welkom!

Meest gekozen
Jouw gift

  • Met een eenmalige bijdrage steun je het behoud van de kerk, de restauratie van het gebouw of de restauratie van het Schnitgerorgel. Er zijn ook specifieke doelen zoals een bijdrage aan de restauratie van het koorhek, de kansel of de grafkapel. Alle bijdragen zijn welkom en geef vooral aan waaraan je met de bijdrage wilt bijdragen. Je ontvangt de nieuwsbrief en wij ontvangen je graag in het Academiehuis.
Doneer eenmalig
Meest gekozen
Word vriend

  • Vanaf ā‚¬ 1 per week steun je als Vriend onze ambitie om het kloppende hart van de stad te zijn met diverse activiteiten rond kunst, muziek en dialoog.
  • We nodigen je uit voor openingen van exposities en lezingen.
  • We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten via onze digitale nieuwsbrief.
  • Op MichaĆ«lsdag nodigen we je uit voor een feestelijke bijeenkomst waarin we je ook informeren over onze plannen.
Word vriend
Meest gekozen
Michaƫlsorde

  • De MichaĆ«lsorde bestaat uit gevers die eenmalig een bedrag van tenminste 5000 euro toekennen en vervolgens jaarlijks 1000 euro.
  • Als je lid bent van de MichaĆ«lsorde nodigen wij je uit voor onze concerten, exposities, lezingen en bijeenkomsten.
  • Jaarlijks ontmoeten wij de leden tijdens een diner, waarin we onze plannen toelichten.
  • We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten via onze digitale nieuwsbrief.
  • De leden van de MichaĆ«lsorde worden benoemd op de wand in het Noordportaal.
Treed toe tot de Michaƫlsorde
Uw gift is aftrekbaar! Wij zijn een Culturele ANBI. Uw gift kan daardoor tot wel 125 procent aftrekbaar zijn.

Michaƫlsgilde

Academiehuis voor ondernemende organisaties

Het Michaƫlsgilde wil ondernemende organisaties de mogelijkheid bieden om een bijdrage te leveren aan de nieuwe, maatschappelijke functie van het Academiehuis en daarmee het monument in stand houden voor de stad. Het grootste overdekte plein van Zwolle is er ook voor ondernemers. Het huis kent een aantal werkplekken en mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten, zoals de consistorie en de stijlkamer. Daarnaast zijn er regelmatig inspirerende congressen, concerten en exposities.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap kent een basis van ā‚¬ 1250,- per jaar. Een uitgebreid lidmaatschap betekent een jaarlijkse bijdrage van ten minste ā‚¬ 2500,-, dan kan eenmaal per jaar gratis gebruik worden gemaakt van consistorie of stijlkamer, met alle faciliteiten. Academiehuis Grote Kerk Zwolle heeft een ANBI status voor de culturele sector. Alle leden van het MichaĆ«lsgilde ontvangen een uitnodiging voor een netwerkbijeenkomst, gekoppeld aan een activiteit van het Academiehuis of de Maatschappij departement Zwolle.Ā 

Meer over het Michaƫlsgilde

Meer doen?

Grote gift of nalatenschap

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gift voor het behoud van dit monument? Bijvoorbeeld door de bestemming van een nalatenschap? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en een passende bestemming.