Noordkoor

Sfeervol en intiem onder de 600 jaar oude gewelven

Beleef een lezing, bijeenkomst of mooi concert in een unieke ambiance in de recentelijk gerestaureerde Noordbeuk.

Het Noordkoor werd vroeger ook wel het Magistraten of Onze Lieve Vrouwenkoor genoemd en het had een aparte ingang. Het koor herbergt het alleroudste stuk van Zwolle: een muur van de oorspronkelijke Romaanse kerk uit 1050 is hier zichtbaar gemaakt. De ruimte is bijzonder vanwege dat het bijna volledig ommuurd is en ten opzichte van andere delen van de kerk, heel veel ramen heeft. Nu bent u hier van harte welkom om uw bijeenkomst of receptie te organiseren.

No items found.
Faciliteiten

In  het Noordkoor hebben wij multifunctioneel meubilair laten plaatsen wat geschikt is voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 64 personen. Afhankelijk van wat er nodig is kunnen we ook een theateropstelling maken tot 120 personen.

Het  Noordkoor is beschikbaar met de volgende faciliteiten:

  • HDTV 55 inch met HDMI
  • Geluidsinstallatie
  • Uitbreiding op aanvraag¬†mogelijk
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Capaciteit

Afhankelijk van de opstelling biedt het Noordkoor ruimte voor:

Theateropstelling: 120 personen

U-vorm:64 personen

Carréopstelling: 48 personen

Dineropstelling: 64 personen

 

De carréopstelling en U-vorm zijn ideaal voor vergaderingen en besprekingen. Voor een kleinere huwelijksvoltrekking is het Noordkoor ook geschikt.

Onze mogelijkheden

Graag denken wij met u mee met uw evenement in Academiehuis Grote Kerk. Is dit niet de ruimte die u zoekt? Kijk dan gerust eens naar één van onze andere ruimtes, zoals de Consistorie of het Middenschip.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan