Middenschip

Een extra dimensie door de prachtige gewelven

Onder de 600 jaar oude gewelven van de Grote of St. Michaëlskerk in Zwolle komen verhalen tot leven. Hier krijgt uw evenement een extra dimensie; of het nu gaat om een lezing, congres, concert of diner. De kerk kent een rijke historie, die terug gaat tot de 14e eeuw. Pronkstukken inde kerk zijn onder andere het in 1721 gebouwde Schnitgerorgel en de preekstoel in renaissance stijl uit 1622. In deze ambiance wordt uw evenement direct een onvergetelijke bijeenkomst, waar uw gasten met veel plezieren bezield aan terug zullen denken.

No items found.
Faciliteiten

Het Middenschip is volledig naar wens in te richten. Het Middenschip is standaard uitgerust met de volgende faciliteiten:

  • Tv-scherm met HDMI/bluetooth
  • Geluidsinstallatie voor spraak
  • Garderobe
  • Verwarming
  • Stroomputten
  • Verstelbare verlichting in de gewelven

Met onze vaste samenwerkingspartners kunnen wij onze faciliteiten nog uitbreiden op het gebied van podiumtechniek, meubilair en decoratie.

We kijken graag samen met u hoe we deze ruimte precies naar wens kunnen inrichten!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Capaciteit

Door de flexibele indeling van het middenschip is het mogelijk evenementen te organiseren van 350 tot 1200 personen.

Theateropstelling: 500 pers.

Dineropstelling: 300 pers.

De theateropstelling is naar voorkeur richting het Koorhek, consistorie of preekstoel in te delen en geschikt voor alle soorten concerten, maar kan ook als opstelling voor uw bruiloft worden gebruikt.

Voor de grotere evenementen, zoals congressen, beurzen, exposities of grote feesten is het Middenschip de plek om deze evenementen onvergetelijk te maken.

Onze mogelijkheden

Graag denken wij met u mee met uw evenement in Academiehuis Grote Kerk. Is dit niet de ruimte die u zoekt? Kijk dan gerust eens naar één van onze andere ruimtes, zoals de Consistorie of het Middenschip.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan