Consistorie

De parel van de Zwolse binnenstad

In deze inspirerende monumentale setting kunt u perfect vergaderen of dineren met een klein gezelschap. De ruimte dateert uit 1688 en is na een restauratie in 2017 voorzien van een geluidssysteem en eigen koffie- en theefaciliteiten. De akoestiek is hier prima, het meubilair comfortabel. Zoals te zien is op het schilderij van Hendrik ten Oever op de achtergrond kwamen ooit de dominees en de kerkenraad hier samen. Nu bent u hier van harte welkom voor bijvoorbeeld boekpresentaties, kleinschalige recepties, netwerkborrels, diners en intieme concerten.

No items found.
Faciliteiten

De Consistorie is een zelfvoorzienende ruimte, ideaal voor vergaderingen. Voor alle gelegenheden is het natuurlijk mogelijk om de catering door ons te laten faciliteren. De Consistorie is uitgerust met de volgende faciliteiten:

  • HDTV 55'' met HDMI
  • Geluidsinstallatie (met inprikmogelijkheid & 2 microfoons)
  • Koffiezetapparaat
  • Eigen garderobe
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Capaciteit

Afhankelijk van de opstelling biedt de Consistorie met haar 40 vierkante meter ruimte voor 50 man.

Theateropstelling: 40 personen
U-vorm: 16 personen
Carréopstelling: 16 personen
Dineropstelling: 30 personen

De carréopstelling en U-vorm zijn ideaal voor vergaderingen en besprekingen. Voor een intieme, besloten huwelijksvoltrekking is de Consistorie in theateropstelling ook uiterst geschikt.

Onze mogelijkheden

Graag denken wij met u mee met uw evenement in Academiehuis Grote Kerk. Is dit niet de ruimte die u zoekt? Kijk dan gerust eens naar Ă©Ă©n van onze andere ruimtes, zoals de Consistorie of het Middenschip.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan