Congres/Lezing

Een congres over de toekomst, in een gebouw vol geschiedenis.

Dé plek voor uw congres

Academiehuis Grote Kerk is het grootste overdekte plein van de stad. Met deze functie zorgen wij ervoor dat u tal van mogelijkheden heeft om een congres tot 300 personen bij ons te organiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Deelsessies in een bijzondere sfeer

Waar de plenaire sessie plaatsvindt in het Middenschip, zal een deelsessie plaatsvinden in één van de vijf deelruimtes. De Hollands-Classicistische Consistorie (tot 40 personen) en de moderne Stijlkamer (tot 8 personen) zijn twee bijzondere ruimtes met veel sfeer. Aanvullend maken wij op het plein zelf 3 aparte deelruimtes in de koren: Het Noordkoor (tot 120  personen theater), het Hoogkoor (tot 90 personen theater) en het Zuidkoor (tot 70 personen theater) transformeren wij zo dat u én kunt genieten van de prachtige gewelven én een succesvolle deelsessie heeft.

Congres op maat

Een goed congres is gebaat bij adequate geluids- en lichttechniek. Met onze huisleveranciers zorgen wij ervoor dat uw gasten alles goed kunnen horen én zien. Aanvullend werken wij met de beste cateraars van de regio die een hoge kwaliteit realiseren voor  bijvoorbeeld uw lunchbreak. Graag gaan wij met u in gesprek om de locatie voor u op maat aan te passen.

Onze mogelijkheden

Benut de ruimte van Academiehuis Grote Kerk die bij jouw vraag past.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan