Concert

Meer dan muziek alleen

Een muzikale beleving met een gouden randje

De klanken van het concert worden versterkt door de prachtige akoestiek die de kerk met zich meebrengt. Prachtig beschilderde gewelven, houtsnijwerken en een imposant orgel vormen samen een uniek decor voor een concert van kwaliteit. De beleving van de bezoeker wordt helemaal compleet als uw muziek in de ruimtes van het Academiehuis, klinkt midden in de binnenstad van Zwolle.

De vleugel in het Academiehuis, gesponsord door Oostendorp Muziek, is voor concerten ook te gebruiken. De Yamaha Disklavier C7X is uitermate geschikt om de zaal te voorzien van prachtige muziek.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Flexibele inrichting

Door de gigantische, sfeervolle ruimte waarover we beschikken, zijn er vele opties om de inrichting te verzorgen. Een groot hoofdpodium voor het koorhek, maar ook meerdere kleine podia kunnen worden opgebouwd. Volledig naar jouw wens richten we de ruimte in, om het concert onvergetelijk te maken.

Concert op maat

Wil je de kerk huren voor jouw concert? We nemen graag persoonlijk contact op om jouw concert op deze unieke locatie door te spreken.

Onze mogelijkheden

Benut de ruimte van Academiehuis Grote Kerk die bij jouw vraag past.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan