Boekenmarkt

Boekenmarkt

Liefhebbers van literatuur, spannende boeken, kinderboeken en vele andere genres kunnen tijdens de openingstijden naar hartenlust neuzen tussen de tweedehandsboeken.

Genres als literatuur, thrillers, kinderboeken, boeken over kunst en geschiedenis zijn aanwezig. Ook dvd's en cd's met klassieke of populaire muziek zijn te vinden. Alle boeken zijn gesorteerd, verkeren in goede staat en zijn laaggeprijsd.

Bevoorraad de boekenmarkt!

De medewerkers van de boekenmarkt in het Academiehuis zijn steeds bezig om de voorraad op peil te houden.  We zoeken daarom doorlopend boeken, cd’s en dvd’s in goed verkoopbare staat. De richtlijnen voor het schenken van vind je hier.‍

De opbrengst van de boekenmarkt is bestemd voor het behoud van dit mooie eeuwenoude monument.

Inlevermomenten en contact

Je kunt boeken inleveren bij de boekenbalie in Academiehuis Grote Kerk Zwolle van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Ook kunnen grotere partijen bezorgd worden bij onze opslagruimte aan de Korte Kamperstraat 17 op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en op dinsdag- en donderdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur. Mocht je niet in staat zijn om de boeken te brengen, dan kunnen ze ook bij jou opgehaald worden. Neem hiervoor contact op via boekenmarkt@academiehuis.nl.

Op officiële feestdagen is de Korte Kamperstraat gesloten.

No items found.