Boekenmarkt

Boekenmarkt

In een van de koren van het Academiehuis is dagelijks een boekenmarkt te vinden. Liefhebbers van literatuur, boeken en kinderboeken kunnen tijdens de openingstijden naar hartenlust neuzen tussen de tweedehands boeken.

Snuffelen in een groot aanbod aan boeken in alle mogelijke genres, zoals literatuur, kunstboeken en thrillers. Ook dvd's en cd's met klassieke of populaire muziek zijn te vinden. Alle boeken zijn gesorteerd, verkeren in goede staat en zijn laaggeprijsd.

Bevoorraad de boekenmarkt!

De medewerkers van de boekenmarkt in het Academiehuis zijn steeds bezig om de voorraad op peil te houden.  We zoeken daarom doorlopend boeken, cd’s en dvd’s in goed verkoopbare staat. Als richtlijn voor het schenken van boeken kunt u aanhouden: zou ik dit boek zelf zo willen kopen?

De opbrengst van de boekenmarkt is bestemd voor het behoud van dit mooie eeuwenoude monument.

Inlevermomenten en contact

U kunt uw boeken inleveren bij de boekenbalie in Academiehuis Grote Kerk Zwolle van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Ook kunnen grotere partijen bezorgd worden bij onze opslagruimte aan de Korte Kamperstraat 17 op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en op dinsdag- en donderdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur. Mocht u niet in staat zijn om de boeken te brengen, dan kunnen ze ook bij u opgehaald worden. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Arie Boender | (038) 465 5335 | arieboender@hetnet.nl
Herman de Graaf | (06) 1224 0022 | hdg11123@gmail.com
Gerrit Pool | (038) 4533369 | gerrit.pool43@gmail.com

No items found.