Partners

Partners

van Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Samen met onze partners bouwen we aan het Academiehuis. Bij deze prachtige locatie en onze ambitie hoort inmiddels een breed palet aan diverse samenwerkingen op verschillende gebieden.

Grootste Museum van Nederland

Academiehuis Grote Kerk Zwolle is onderdeel van Het Grootste Museum van Nederland, een samenwerking tussen Museum Catharijneconvent en achttien schitterende kerken en synagogen. In eigen land lopen Nederlanders vaak aan deze gebouwen voorbij en dat terwijl Nederlandse kerken de prachtigste kunstvoorwerpen herbergen, gemaakt door de beste kunstenaars en opgenomen in magistrale decors. Met elkaar vormen ze het Grootste Museum van Nederland en maken ze deze verborgen schatten toegankelijk voor iedereen.

Meer over het Grootste Museum van Nederland

Nationale Monumenten Organisatie

De Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is een vereniging van professionele monumenten bezittende en exploiterende organisaties die onderling samenwerken, kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg delen met elkaar en met andere monumentenbezitters- en beheerders.

Meer over Nationale Monumenten Organisatie

Zwolle Marketing

Zwolle Marketing, onderdeel van MarketingOost, verbindt met haar werk steeds meer mensen aan onze Hanzestad. Of ze hier nu wonen, werken, ondernemen, studeren of onze stad bezoeken. Zij laten zien dat Zwolle ‘ECO’ is: Experimenteel, Creatief en Ondernemend.

Meer over Zwolle Marketing

Het Nederlands Bach Consort

Het Nederlands Bach Consort streeft naar een bruisende praktijk van de uitvoering van de vocale muziek van Bach in diverse bezettingen en bestaat uit topmusici uit de regio Zwolle die Bach in hun hart hebben gesloten. Het Nederlands Bach Consort wil opdrachten verstrekken aan hedendaagse componisten om vocale muziek te componeren die onze Bachprogramma’s op innovatieve wijze verbindt met heden.

Meer over Het Nederlands Bach Consort