Evenementen locatie2017-08-04T01:59:27+00:00

Unieke locatie

De Grote- of Sint Michaëlskerk is al eeuwenlang het kloppend hart van Hanzestad Zwolle, waar mensen samenkomen om de sleutelmomenten in hun leven te delen met anderen. Ook jij kunt daarvoor terecht in deze prachtige historische ambiance op het centrale plein van de binnenstad.

Of het nu gaat om grote momenten in uw persoonlijke leven zoals trouwen of rouwen, of om belangrijke markeringen in de ontwikkeling van uw organisatie, de medewerkers van de Grote Kerk denken graag met je mee om van jouw evenement een onvergetelijke dag te maken.

Beurzen en exposities

De ruime, sfeervolle kerkzaal met zijn prachtige lichtinval leent zich uitstekend voor bedrijfspresentaties, themamarkten en tentoonstellingen voor een groot publiek. De historische kerk in het hart van de stad heeft grote aantrekkingskracht op bezoekers. Zo komen er van mei tot en met oktober ieder jaar meer dan 70.000 bezoekers in de kerk.

Congressen en vergaderingen

Voor vergaderingen van vier personen tot en met congressen met 700 deelnemers is mogelijk in de representatieve ruimtes van de Grote Kerk. Door de uitstekende bereikbaarheid en een keur aan eersteklas horecagelegenheden in de nabijheid vormt de Grote Kerk een uitstekende congres- en vergaderlocatie op regionaal en nationaal niveau.

Persoonlijke vieringen

Soms wil je een belangrijk moment in je leven delen met de mensen om je heen. Het kan je huwelijk zijn, een jubileum of het afscheid van een dierbare. Het zijn de kernmomenten in je leven die je stil doen staan bij je dankbaarheid, je afhankelijkheid, je verdriet of je geluk. De Grote Kerk bied je daarvoor een geschikte locatie.

Groepsarrangementen

Met je collega’s, leden van je vereniging, familie of gewoon een stel vrienden, kun je speciale groepsarrangementen boeken in de Grote Kerk. Stel samen met ons een prachtig maatwerkprogramma samen met onderdelen als:

  • kennismaking met de historie van de Grote Kerk
  • rondgang over het dak en de gewelven van de kerk
  • bezoek aan het wereldberoemde Schnitgerorgel en de balgenkamer, inclusief unieke orgeltrapcursus (calcantencursus)
  • een ‘guided tour’ door het oude hart van Zwolle

Het geheel kan omlijst worden met een luxe koffie-ontvangst, lunch of diner. Groepen vanaf 12 personen.

Concerten en voorstellingen

Een kerk zonder muziek is niet compleet. Naast de eigen programmering biedt de Grote Kerk een podium aan muziekgezelschappen die zich op eigen initiatief in deze ruimte aan het publiek willen presenteren.

Informeer naar de mogelijkheden!