Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Na een verbouwing van ongeveer 5 maanden, is het dan eindelijk zo ver! Academiehuis de Grote Kerk heropent haar deuren op 13 en 14 juni 2019. Met een programma vol muziek, historie en amusement, beloofd het een mooie start van de toekomst van Academiehuis de Grote Kerk te worden.

Wees welkom en laat je verrassen door al het harde werk wat Hanzebouw BV en Breman onder leiding van Van Hoogevest Architecten verricht hebben in de afgelopen maanden.


PROGRAMMA 13 & 14 juni
Openingstijden: 11.00 – 17.00 uur

Expositie

Tijdens de verbouwing is er heel wat historie boven komen drijven. Zwolle kan trots zijn op deze archeologische bevindingen. Kom naar het mini museum om de nieuwe historie te bewonderen wat in samenwerking met Archeologie Zwolle & de Zwolse Kunstvrienden is opgezet. Elk uur wordt er een rondleiding georganiseerd!

Open Podium

Ben jij muzikaal? En wil jij graag optreden in het Academiehuis? Kom dan 13 en 14 juni naar de Grote Kerk in Zwolle om hier jouw talenten ten gehore te brengen. Aanmelden is verplicht. Mail voor meer informatie en aanmelden naar: heropening@academiehuis.nl

De Grote Zwolse Pubquiz

De Grote Kerk is op 13 juni voor één avond de grootste pub van Zwolle. Schrijf jezelf en je vrienden in om als team deel te nemen aan de Grote Zwolse Pubquiz en toffe prijzen te winnen! Dit uiteraard onder het genot van een lekker drankje.
Klik op deze link voor meer info en hoe je je kunt aanmelden: Grote Zwolse Pubquiz.

 

We zijn momenteel gesloten.