Bezoekadres

Grote Kerk Zwolle
Grote Markt 18
8011 LW Zwolle

(038) 421 25 12

E-mail en sociale media

Route

Bereikbaarheid

Lopend

Vanaf NS-station Zwolle is het 12 minuten lopen naar de kerk. Neem uitgang Centrum en loop richting centrum via de Stationsweg. Bij de stadsgracht ga je linksaf. Je loopt nu langs de gracht via de Burgemeester Van Roijensingel. Je slaat rechtsaf de Nieuwe Havenbrug over en loopt rechtdoor de Luttekestraat in. Blijf de Luttekestraat volgen tot je aan je rechterhand de kerk ziet. Als je voorbij de kerk rechtsaf slaat zie je de hoofdingang aan je rechterhand liggen.

Parkeren

  • Parkeerplaats Emmawijk, Emmawijk.
    Vanaf de parkeerplaats is het 9 minuten lopen naar de kerk. Je volgt Emmawijk richting de binnenstad. Je loopt langs de stadsgracht. Je slaat linksaf de Nieuwe Havenbrug over en loopt rechtdoor de Luttekestraat in. Blijf de Luttekestraat volgen tot je aan je rechterhand de kerk ziet. Als je voorbij de kerk rechtsaf slaat zie je de hoofdingang aan je rechterhand liggen.
  • Parkeerplaats Burgemeester Van Roijensingel
    Vanaf de parkeerplaats is het 8 minuten lopen. Je loopt richting stadsgracht en gaat rechtsaf. Ga linksaf de Sassenpoortbrug over en sla linksaf ronder de Sassenpoort door. Loop rechtdoor via de Sassenstraat. Bij het Bethlehemsekerkplein ga je rechtsaf en vervolg je de route via de Sassenstraat. Vlak voor de kerk slaat je rechtsaf en direct linksaf na de kerk. Je ziet de hoofdingang aan je linkerhand liggen.
  • Q-Park (Maagjesbolwerk), Maagjesbolwerk 54.
    Vanaf deze parkeergarage is het 4 minuten lopen naar de kerk. Als je de garage uit komt loop je over de Melkmarkt. Je komt uit op de Grote Markt, waar je de hoofdingang aan je rechterhand ziet liggen.

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

De Grote Kerk is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een invalidentoilet aanwezig.