Vrijwilligers gevraagd2018-06-11T10:34:40+00:00

Bouw jij mee aan het Academiehuis?

Er valt steeds meer te beleven in het Academiehuis de Grote Kerk Zwolle. Kunst, culturele en educatieve activiteiten, performances, concerten, optredens, vieringen, debatten, markten. Noem maar op. Dat alles wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers. De komende tijd gaat er nog meer gebeuren en daar kunnen we jouw hulp dus goed bij gebruiken.

Voor de volgende functies zoeken wij nog vrijwilligers:

Vrijwilligersorganisatie World Press medewerkers 2018

Ben jij een foto fanaat en lijkt het je leuk om mee te werken tijdens de World Press tentoonstelling? We zijn op zoek naar kassamedewerkers, expositiebouwers, gastheren/gastvrouwen etc. Loop jij hier warm voor? Geef je dan nu op.

Nieuwe Baliemedewerkers

Wij zijn op zoek naar sympathieke en gastvrije mensen die tijdens de openingstijden gastheer of gastvrouw willen zijn van het Academiehuis. Je ontvangt de gasten, helpt ondersteunen bij de boekenmarkt en zorgt ervoor dat ze zich welkom voelen in het prachtige gebouw.

Evenementenmedewerkers

We hebben cateringmedewerkers, kassamedewerkers en gastheren/gastvrouwen nodig die ons helpen tijdens de evenementen in het Academiehuis. We hebben een breed aanbod aan evenementen, van orgelconcerten tot filmavonden in het hoogkoor.

Huismeesters

Ben jij een harde werker en een handige klusser? Lijkt het je leuk om elke week in een team van vrijwilligers te werken? Kom ons dan helpen met opbouwwerkzaamheden voor evenementen en met het onderhouden van het gebouw.

Ondersteuning Marketing en Communicatie

Kan jij ons helpen om op een creatieve manier het Academiehuis op de markt te zetten? Weet jij alles van social media af en ben jij een expert op marketinggebied? Dan zijn we op zoek naar jou.

Eventmanagers

Ben je een echte duizendpoot en vind je het leuk om evenementen te organiseren? Kom ons helpen bij het Academiehuis met de organisatie van diverse leuke evenementen.

Ambassadeurs

Wij zoeken mensen met een groot netwerk die nieuwe activiteiten bij het Academiehuis kunnen ontwikkelen en het contact met klanten onderhouden.

Vrijwilligerswerk bij het Academiehuis is bijzonder inspirerend. Je hebt dus niet alleen de keus uit allerlei activiteiten maar je maakt ook deel uit van een gezellige club mensen. Een team waarvan de samenstelling zeer divers is. Bij ons werken zowel ervaren en door de wol geverfde krachten als ook jonge vrijwilligers met frisse, nieuwe ideeën en energie voor twee.

Ben je inmiddels enthousiast geworden en heb je zin om mee te werken aan de bouw van het Academiehuis, waar talentontwikkeling, een positieve houding en leren belangrijke kernwaarden zijn? Neem contact op via info@academiehuis.nl.